Met het einde van het jaar 2021 in het zicht willen we toch graag nog eens de veerkracht van onze leden benadrukken. Het is allesbehalve evident geweest om de vorm op peil te houden. Er was veel zelfdiscipline en doorzettingsvermogen nodig maar toch zijn ze er in geslaagd. Enkele voorbeelden:
* Na meerdere malen afgelast te worden, kon in juli het Shodan Shiken examen eindelijk nog eens doorgaan, onder strikte maatregelen weliswaar. Hierbij behaalde Kenneth zijn zwarte gordel en werd zo 1e Dan. Claude ging voor een graadsverhoging en slaagde voor het examen van 2e Dan! Dikke prestatie!
* Verschillende leden slaagden voor hun clubexamens.
* Na de seizoensonderbreking startten we in september terug op met volle moed. Nu in december vonden de clubexamens plaats. Andreas en Christian slaagden voor hun clubexamen en behaalden hiermee een hogere Kyu-graad of bruine gordel.
* Het was bang afwachten of het jaarlijkse Shodan Shiken examen in december zou mogen plaatsvinden door de stijgende cijfers maar gelukkig – weliswaar opnieuw onder strikte maatregelen – was dit toch het geval. Als kers op de taart slaagde Fiel voor zijn examen en kreeg ook zijn zwarte gordel en 1e Dan toegekend!

Een straffe prestatie waarop we met z’n allen terecht fier mogen op zijn!

We wensen iedereen een warm, gezellig en veilig kerstfeest toe! Geniet van het eindejaar en laat ons hopen dat we in 2022 opnieuw kunnen knallen en beste van onszelf kunnen geven.

Met sportieve groeten.

Het bestuur.